Tost ve Çay

Çarşamba, Eylül 13, 2006

Bizim kalitemiz bu!


Galatasaray'ın UEFA'daki ilk maçını seyretmek ve Olimpiyat Stadı'nı görmek için dün akşam saat 18:00 gibi yola koyulduk.

Çok fazla anlatacak bir şey yok, 23:40 gibi maç dağıldı fakat sadece otoparktan çıkmamız 01:30'ı buldu.
Milliyet'in haberine göre ;
"UEFA temsilcisi Alain Courtois, maç sonrası hakemlerin trafik nedeniyle otele gidememesi üzerine, "Eğer bir saatte buradan ayrılmazlarsa, bu statta bir daha maç oynanmaz" tehdidinde bulundu. Duruma bir an önce çare bulunması istenirken, tüm girişimlere rağmen bir saatlik zaman içinde hakemlerin aracı sadece 300 metre ilerleyebildiler.
Polat, yaşanan skandal sonrası İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a dert yanarak, "Eğer bu saha kapatılırsa yanarız. Üç maçın da biletlerini sattık. Biz ne yaparız?" dediği öğrenildi.
UEFA gözlemcilerinin de trafik nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'na 2.5 saatte gelebildikleri ve yaşanan bu olumsuz gelişmeleri ağır bir raporla UEFA'ya sunacakları bildirildi.


Herkes şikayet ediyor, "Bu millet bunu haketmiyor, daha organize olunmalıydı" diye. Hayır kardeşim bu millet bunu hakediyor. Her alanda standartlarımız yerde sürünüyor, inanmayan aşağıdaki kriterlere baksın:

Milli Çapkınımız kaya gibi bir adam,
Seks sembolümüz olarak geçen megastarımız, gayri resmi eşcinsel,
Dünyanın en pahalı benzinini, kalite sınıfına göre dünyanın en pahalı arabalarına dolduruyoruz,
Kiralarımız New York ile yarışıyor, trafiğimiz ise NY'dan kat be kat daha kötü,
Avrupa'nın en pahalı sabit telefon ve cep telefonu hizmetini alıyoruz,
Vergiden vergi alınan tek ülkeyiz,
vs. vs. vs.

1 Comments:

  • Gazetecilerimiz de evlere şenlik. Bugün bütün gazetelerde dün gece ile ilgili 2 sorundan bahsediliyor. Trafik ve RÜZGAR. Esasen dün gece Olimpiyat Stadında yaprak kıpırdamıyordu desek yeridir.

    By Anonymous Adsız, at 11:34 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home